Marcos Marcs Palou

Botiga de marcs a Barcelona

Taller de marcs a Gràcia, Barcelona

Especialistes en marcs per fotos i quadres. Restauració de pintures i marcs.

 

Botiga de marcs a BarcelonaA Marcs Palou ens hem convertit en un referent per l'emmarcació de quadres, gravats, làmines i obra gràfica. Ens avalen més de nou dècades d'experiència. Vam Obrir les portes de la nostra botiga de marcs a Barcelona l'any 1924, al barri de Gràcia de la Ciutat Comtal, i des de llavors donem nom propi a aquest treball artesà.

Oferim assessorament personalitzat, amb rigor estètic i cura màxima de cada detall. Visiti la nostra botiga de marcs a Barcelona i posarem al seu abast solucions exclusives, que realçaran el valor de la peça original, objecte o litografia que vulgui emmarcar. Sempre al millor preu.

 

Disposem de taller propi d'emmarcació

 

Estem recolzats per una àmplia experiència, per la confiança dels nostres clients i també per diversos reconeixements, com el de l'Ajuntament de Barcelona des de fa més de 80 anys al servei de la ciutat, el PIMEC l'any 1991 i el premi de la Cambra de comerç l'any 2000.

Vingui a visitar-nos al carrer Gran de Gràcia i l'oferirem les millors solucions pels seus quadres, gravats, litografies, objectes o fotografies. O, si ho desitja, pot contactar amb nosaltres mitjançant del correu electrònic paloumarcspalou.cat o al número de telèfon 932 18 20 09.

MARCS PALOU

  C/ Gran de Gràcia, 79,
Barcelona, 08012 , (Barcelona)

  932 18 20 09